Välkommen med på fantastiska föreställningen ”så som i himmelen” på Oscarsteatern i
kombination med en härlig kryssning med Viking Cinderella.
På Viking Cinderella hittar du Östersjöns största konsertscen med nya uppträdanden var dag. Liveartister, orkestrar, dansband och dj:s – se till att inte missa just dina favoriter. Krydda musikupplevelsen med god mat, shopping och SPA-mys under ett fantastiskt dygn till sjöss.

Dag 1     11/5
Vi lämnar Skellefteå* ca 07.00 tillsammans med Arctic bus för att åka ned mot Stockholm. På vägen ned stannar vi för bussfika, lunch och bensträckare.
Väl framme ca 19.00 väntar incheckning på vårt mysiga hotell Amaranten.  Middag på egen hand.
*Påstigning efter vägen går också bra. Hör med oss!

Dag 2     12/5
Efter frukost finns det tid att strosa runt  och kanske hinner ni med lite shopping innan vi tillsammans går till Oscarsteatern och föreställningen Så som i himmelen. I huvudrollerna ser vi musikalvärldens nya och hyllade stjärnskott Philip Jalmelid och Tuva B Larsen, världsstjärnan Malena Ernman, folkkära Morgan Alling/Björn Kjellman, musikalstjärnorna och skådespelarna Anders Ekborg, Sara Jangfeldt och Christopher Wollter.

Efter musikalen väntar vår buss som kör oss ned till hamnen och vår kryssning till Mariehamn. Vid ankomst väntar en smörgås och kaffe så vi klarar oss till sista sittningen i restaurangen. Ca 21 äter vi tillsammans en tvårättersmiddag och sedan är kvällen fri för dans till bl.a. Lotta Engberg eller bara avkoppling.

Dag 3     13/5
Frukost & lunch ingår under vår återresa mot Stockholm. Vi förväntas vara i hamn ca 16.00 och där väntar vår buss på att köra oss hem mot Skellefteå igen. Middag äter vi efter vägen hem (ingår ej).
Ankomst Skellefteå ca 03.00.

Pris per person:
Del i dubbelrum och insides komforthytt: 5 160:-
Enkelrumstillägg: 1 280:-

Valfria tillägg per person:
Avbeställningsskydd: 6% av resans pris
Utsides komforthytt: 195:-

I priset ingår:

  • Bussresa med Arctic Bus & bussfika
  • Lunch dag 1
  • En övernattning inkl. frukost på hotell Amaranten.
  • Musikalbiljett kategori B
  • Kryssning inkl. middag, frukost & lunch boende i insides komforthytt.
  • Färdledare under resan

Leave a Reply