Riga 4 dagar med shopping

 

RIGA är Lettlands huvudstad. Staden har mycket att erbjuda för den kultur intresserade. Det finns också ett omfattande nattliv och gott om bra hotell och restauranger. Besöker du Riga så kommer du inte att bli besviken. Det är svårt att inte hitta något att göra i Riga.

Dag 1. Avresa från hemorten. Vi anländer till Fria hamnen  cika 15.30 Vi bordar fartyget och förbereder oss för kvällens nöjen. Under natten tar ett av fartygen M/S Isabelle och eller M/S Romatika oss till Riga. Avresa från Stockholm 17.00, Riga 11.00. Buss med för shopping.  Alla Tider är lokal tid.

 

Avgång från Stockholm kl:17.00 Ankomst Riga kl:11.00

Avgång från Riga kl:17.30 Ankomst till Stockholm kl:10.30

Dag 2

Vi anländer till Riga på morgonen 11.00 lokal tid. Dem som vill kan köpa en stärkande frukost innan framkomsten till Riga. Sedan åker vi till hotellet. Sedan utforska Riga i vårsolen.

 

Dag 3.

Efter frukost är bussen öppen för att lägga in väskorna vid kl:09.00-09.30. Men ni har hotell rummet till kl:12.00. Vi kommer att samlas vid Gamla stan på eftermiddagen för att åka vidare till Riga Outlet (SPRITITS & wine. Efter det går vi ombord på M/S Isabelle och eller M/S Romatika för avgång mot Stockholm. Båten avgår kl:17.30 från Riga lokal tid.

 

Dag 4.

Efter en händelserik resa anländer vi till Stockholm 10.30 på morgonen, där vår buss väntar.

Vid fortsätter sedan hemåt till våra hemorter.

OBS! Kom ihåg att ta med giltigt pass eller EU- legitimation!

 

Pris från: 2595 kr

 

Avresedag 12 Maj

Mer info och bokning via vår samarbetspartner SweRu resor.