Trädgårdsresa till Türi

Följ med på en inspirerande trädgårdsresa där Ann- Catrin Thor föreläser ombord om växter i olika sammanhang för såväl rabatt som kruka – prunkande växter där gammalt blir nytt! Vi spenderar även en hel dag på den populära blomstermarknaden i Türi. Här finns ett enormt utbud av växter, blommor och frön. Flower-power!

Dag 1

Avresa enligt tidtabell. Vår resa går söderut till den kungliga huvudstaden där vi under eftermiddagen checkar in på Tallinks fräscha färja. Vi får våra hytter, putsar av oss lite resdamm, deltar under den intressanta blomsterföreläsningen och sedan är kvällen fri.

Dag 2

Ankomst Tallinn kl 10.00 lokal tid. Den gamla Hansastaden är en av Europas bäst bevarade medeltidsstäder och en guidad rundtur här rekommenderas varmt. Efter avslutad tur är det dags för incheckning på Tallink City Hotel. Hotellet ligger centralt, nära till shopping, gamla stan och med ett gott urval av restauranger på gångavstånd. Eftermiddagen och kvällen är fri för egna nöjen!

Dag 3

Efter frukost åker vi till Türi blomstermarknad, belägen ca 1,5 timme söder om Tallinn. Här säljs allt du kan tänkas behöva i trädgården. Mot eftermiddag vänder vi åter till Tallinn. Färjan går tillbaka kl 18.00.

Dag 4

Ankomst till Stockholm 10.15. Stopp för lunch på 17 rum & kök i Harmånger. Åter i Umeå 21.00.

Avresedatum 17/5

Pris 2495:-

Resan bokas via vår samarbetspartner Lind Tour där kan ni även få mer information