En resa för både kropp och själ.
Toila Spa hotel Du kan även resa från Stockholm till ett pris av 6495 kr ring för info.
Vill du ha mer info om gå in på Toila SPA hemsida

Vi har alternativet med flyg från hela Sverige.

Toila SPA hotell är beläget på en hög strandklint, i omedelbar närhet till den kända Toila-Orudalgångens park. Vårt avskilda läge ger en utmärkt möjlighet att semestra och vila ut och den vackra havsutsikten inverkar stärkande på själen och kreativiteten. Toila SPA Hotell ligger cirka 17 mil från Tallin. Toila har varit en inspirationskälla och semesterplats för såväl den estniska som den ryska kultureliten redan i början av 1900-talet. I dag, då tiden löper hundra kilometer i timmen och en minut är prissatt i guld, erbjuder vi förutom lugn och ro och en vacker natur olika slags semesterpaket och möjligheter att ordna konferenser. Toila SPA hotell har 280 bäddplatser i sitt 9-våningshus. Komfortabla, ljusa enkel- eller dubbelrum står till ert förfogande. Standardrummen har dusch och WC, kabel-TV och morgonrock. Våra familjerum och sviter erbjuder ännu bättre komfort och mer utrymme. I en talldunge invid Toila SPA -hotellet ligger en campingplats med 14 stugor för 5 personer och 5 stugor för 3 personer, tältplatser och parkering för husbilar. Campingplatsen har ett kök som alla kan använda, dusch och bastu, som kan bokas per timme. Campingplatsen är öppen från maj till september.

SPA behandlingar:
Tolia Spa hotell erbjuder ett 40-tal olika behandlingar, t ex vid sjukdomar i andningsvägar, hjärta och blodkärl, magsäck samt nervsjukdomar. Man tillhandahåller uppfräschande behandlingar såsom saltkammare, paraffinmassage, bubbelbad med örter, värme- och kylbehandlingar, läkande bad, el- och ljusbehandling, vattengymnastik m fl. Njut t ex av behandlingar med (utvärtes) choklad, kaffe, vin, havsalg, mjölk- och vinbad. Vid ankomsten till SPA-anläggningen efter rundvandring på SPA-anläggningen så får du träffa läkaren för att gå igenom vilka behandlingar som passar bäst för dig. Därefter bokas dina behandlingar in. skönhetssalong och gym.

Behandlingar som ingår i spa-paketet 
Stillasittande livsstil – en av de faktorer som bidrar till utvecklingen av olika sjukdomar. Så ett av de obligatoriska förfaranden som deltar i behandlings paketet, terapeutiska övningar.Örtbad: Med tall, rosmarin, eukalyptus, melissa, valeriana, hästkastanj, enbär, salt från Döda havet. Medicinska bad minska stress och smärta, förbättra ämnesomsättningen. CO2 bad – vid sjukdomar i hjärt- kärlsystemet.

Bottom-up-DOS : prostatit, hemorrojder, impotens.

 Vichy dusch – förbättrar ämnesomsättningen.

Massage 20 minuter . Minskar muskelspänningar och ökar blodcirkulationen, förbättrar ämnesomsättningen. Växlingen med olika typer av massage förbättrar den terapeutiska effekten.

Massagestol förbättra blodcirkulationen och ämnesomsättningen, lindrar trötthet och ökar effektiviteten.
Saltkammaren – bra för sjukdomar i andningsorganen, allergier, stress. Förbättrar immuniteten.

Inandning – anti-inflammatorisk, kramplösande, slemlösande och fuktgivande effekt.

Elektrisk behandling av en läkare – (ultraljud, magnitolechenie, Amplipuls, ultraljud, D’arsonvalizatsiya)

Ljusterapi lindrar trötthet, stress, förbättrar ämnesomsättningen och blodcirkulationen i hjärnan. Används för kosmetiska ändamål.

Termoterapi – (parafango, raps, lera) Anti-inflammatoriska och analgetiska effekter.

Swing: skolios, ryggproblem sjukdomar, övervikt,

Vattengymnastik

Gymnastik med sjukgymnastik grupp och individuellt.

fotbad

Relax säng med massage

Kontrast varm och kallt bad bra för cirkulationen.

Fotbad

Pris från 6950 kr/person.

Ovan Umeå ett tillägg från Skellefteå 300 kr.

Norsjö 700 kr Malå 800 kr och Lycksele 500 kr. Men Norsjö, Malå och Lycksele är ni mer än 10 personer från dessa orter hör av er om ett bättre pris.

Leave a Reply